Het verkopen van prints van je kunstwerken op platforms zoals Society6

Verdien geld vanuit huis door prints van je kunstwerken te verkopen op platforms zoals Society6

Ben je een creatieve geest die graag bezig is met het maken van kunstwerken? En zou je graag wat extra geld willen verdienen vanuit huis? Dan is het verkopen van prints van je kunstwerken op platforms zoals Society6 misschien wel de perfecte oplossing voor jou! In dit artikel zal ik je alles vertellen over mijn eigen ervaring met het verkopen van prints van mijn kunstwerken, en hoe jij ook aan de slag kunt gaan met thuiswerken op deze manier.

Wat is Society6 en hoe werkt het?

Society6 is een online platform waar kunstenaars en ontwerpers hun kunstwerken kunnen uploaden en verkopen als prints, kleding, mokken en nog veel meer. Het enige wat jij hoeft te doen is een account aanmaken, je kunstwerken uploaden en Society6 doet de rest. Zij regelen het afdrukken, het verpakken en de verzending van de producten naar de klanten.

Als een klant een product met jouw kunstwerk erop koopt, verdien jij een commissie. Het mooie aan Society6 is dat jij de prijs van je producten zelf kunt bepalen, dus je hebt controle over hoeveel geld je kunt verdienen met je kunst.

Mijn ervaring met Society6

Zelf ben ik een paar maanden geleden begonnen met het verkopen van prints van mijn kunstwerken op Society6, en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben door hoe makkelijk het allemaal gaat. Het uploaden van mijn kunstwerken was zo gepiept, en binnen no time stonden mijn producten in mijn online shop.

Wat ik ook erg fijn vind aan Society6 is dat zij zorgen voor de klantenservice en het afhandelen van retouren. Ik hoef me daar allemaal niet druk om te maken, en kan me gewoon focussen op het maken van nieuwe kunstwerken.

Tips voor het verkopen van prints op Society6

Als je ook aan de slag wilt gaan met het verkopen van prints op Society6, heb ik een paar handige tips voor je:

  • Kies je beste kunstwerken: Zorg ervoor dat je alleen je beste en meest populaire kunstwerken uploadt naar Society6.
  • Wees consistent: Zorg ervoor dat je regelmatig nieuwe kunstwerken uploadt, zodat je klanten steeds iets nieuws te zien krijgen.
  • Promoot je werk: Maak gebruik van sociale media en andere kanalen om je werk te promoten en meer klanten naar je Society6 shop te trekken.

Conclusie

Het verkopen van prints van je kunstwerken op platforms zoals Society6 kan een leuke en creatieve manier zijn om wat bij te verdienen vanuit huis. Het kost weinig moeite en je kunt helemaal zelf bepalen hoe je je werk wilt presenteren aan de wereld. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en verdien geld met je kunst! Wie weet wordt jouw werk wel de volgende grote hit op Society6.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *